Wat de fok ouwe pdf

  • admin
  • Comments Off on Wat de fok ouwe pdf

Draadstaal is een wat de fok ouwe pdf televisieprogramma, dat oorspronkelijk van 14 september 2007 tot en met 24 december 2009 werd uitgezonden door de VPRO op Nederland 3 en geproduceerd werd door CCCP. Op 20 mei 2015 keerde het programma terug bij AVROTROS voor een zesde seizoen. De cast bestaat uit het cabaretduo Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven.

Het programma was ook op de radio te beluisteren, als vast onderdeel van het 3FM-programma 3VOOR12 op elke maandag, dinsdag en woensdag om kwart over elf. Een enigszins conservatief echtpaar met een laag inkomen. Fred windt zich graag op over misstanden in de maatschappij. Ofschoon Ria wat genuanceerder over sommige zaken denkt, heeft Fred thuis de broek aan en dus gelijk.

Fred is bovendien geneigd spreekwoorden te contamineren dan wel verhaspelen. Een gastarbeider die al bijna veertien jaar in Nederland werkt. Sayid was altijd erg enthousiast maar is vanwege de verandering in de houding jegens allochtonen verbitterd geworden. Citaat: “Dat was echt niet leuk, nee. En die politie gaf mij boet!

Sketches met Sayid worden altijd afgesloten met het nummer “Holland” van Sufjan Stevens. Joop en Leon zijn respectievelijk snackbarbezoeker en snackbarhouder. Joop maakt tijdens de bereiding van zijn bestelling, meestal kipcorns, claims over zijn leven dat hij interessant probeert te maken met exotische ziektes en problemen. Leon is nooit te beroerd hem op de feiten te wijzen en Joop weer terug op de rails te zetten. Joop wil vertellen claimt Joop dat hij “hier heel slecht in is” en verlaat de snackbar. Ruben is een cliché computernerd, die filmpjes van zichzelf opneemt met de webcam. De filmpjes worden ‘geknipt’ uitgezonden in het programma.

Kun jij me vertellen hoe het moet? Typerend voor Ruben is dat hij zichzelf altijd verspreekt en daardoor gefrustreerd raakt. Uiteindelijk wordt hij verdrietig en begint hij te huilen. Bezitten enkele koeien, schapen en gewassen.

Belangengroepen willen boycot VI na grap Van der Gijp: ‘Treurige transfobie’, ook Sylvana Simons deelde deze mening. Het programma werd niet omgedoopt tot VI Oranje, op maandag wordt de uitslag besproken. Twee meiden uit Rotterdam, wim Kieft en René van der Gijp afwisselend aan. Journalist Michel van Egmond, vanaf Nu Iedere Wedstrijd Winnen: Tijdens een persconferentie kreeg de topman van de KNVB Johan Lokhorst de vraag hoe het in de toekomst beter moet met het Nederlands elftal. In 2005 vertrok Genee naar de nieuwe televisiezender Talpa.